Наші дітки

Сайт-форум для щасливих батьків


Міні-чат
Щоб додати необхідна авторизація




Нові повідомлення [ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Дім та відпочинок » Кулінарія » Торти, випічка, десерти
Торти, випічка, десерти
kavovo-medova_lediДата: Вівторок, 07.10.2014, 10:17 | Повідомлення # 21
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація:
« 0 »
Місто: Ровно
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
“Тірамісу” на швидку руку    
http://prokavu.info/wp-cont....173.jpg
    Дуже швидкий рецепт тірамісу який просто не може вам не сподобається. Часу на приготування цих ласощів необхідно не більше 5 хвилин.

    Інгредієнти для приготування тірамісу на швидку руку:
    - вершковий сир – 120 гр;
    - жирні вершки – 4 ст.л;
    - кава – 1 чашка;
    - ваніль – 3 краплі;
    - печиво "дамські пальчики";
    - трохи тертого шоколаду.
Деталі приготування, а також відео приготування можна переглянути тут - http://prokavu.info/archives/3716
 
КарамельДата: Середа, 08.04.2015, 19:01 | Повідомлення # 22
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Репутація:
« 5553 »
Місто: Долина
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 14
СПАРТАК
Інгредієнти:
5 яєць
2 скл. цукру
1 п. ваніліну
8 ст. л. топленого масла
1 скл. сметани
1 ч. л. соди погасити оцтом
1 ч. л. порошк до печива
4 ст. л. какао
2 скл. борошна
Крем - заварний молочний:
1. 1 скл. молока + 2 яйця + 3 ст. л. муки перемішати. Можуть бути грудочки, вони розійдуться вкінці приготування.
2. 1 скл. молока + 1 скл. цукру змішати в кастрюлі ідовести до повільного кипіння.
3. В киплячу суміш (2) влити (1), і довести до кипіння, постійно помішуючи. Виключити і ще декілька хвилин помішати.

Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленого масла, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно.
По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити папір для випічки
Крем: У молоко додати манну крупу,ваніль,цукор -варити до загустіння та остудити. 
Форма 20*30
Масло (350 г) збити, додати заварний крем.



 
КарамельДата: Середа, 08.04.2015, 19:14 | Повідомлення # 23
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Репутація:
« 5553 »
Місто: Долина
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 14
ЦУКРОВІ КОРЖІ З ЯБЛУЧНИМ КРЕМОМ.
Тісто:
250 г. масла
3,5-4 стакани муки (250-грамові)
4 яйця
1 скл. цукру
2/3 пачки порошку для випічки
Масло посікти з мукою і всипати порошок для випічки. Яйця збити з цукром, замісити тісто (не туге, щоб відставало від рук). Випекти 3 коржі. 
Крем: 
1 кг яблук дрібно порізати, і тушити з 1,5 скл. цукру і 0,5 л. сметани готовності яблук + 10 хв. на малому вогні, помішуючи. Коли буде тепле, збити з 200 г. масла. Остудити до холодного і перемастити.



 
КарамельДата: Середа, 08.04.2015, 21:55 | Повідомлення # 24
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Репутація:
« 5553 »
Місто: Долина
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 14
РИЖИК
250 г масла
3 ст. л. меду
3 яйця
1 скл. цукру
1. ч. л. соди 
біля 4 скл. муки
Приготування тіста:
Масло, мід і яйця трохи розтерти, в кастрюлі гріти на малесенькому вогні, постійно помішуючи, щоб не зварились яйця і не підгорало. Коли буде дуже гаряче, добавити соду, згашену оцтом. Коли збільшиться в об'ємі, просіювати туди по трохи муку і вимішувати лопаткою, але не довго, бо може підгорати. Додавати доти, поки не буде туге тісто, щоб його можна було розкатувати. Сформувати 8 коржів (або 6, бо 8 треба дуууже тоненько розкатувати), але обов'язково поки тісто тепле, а краще гаряче, коли його можна буде взяти в руки. Якщо мало муки, то підсипати і катати. Випікати по 5 хв, дуже швидко горять.
Крем:
Масло із згущонкою в пропорції 1:1, або яблучний, як до цукрових коржів, з ним теж смакує.



 
КарамельДата: Середа, 08.04.2015, 22:01 | Повідомлення # 25
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Репутація:
« 5553 »
Місто: Долина
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 14
А-ЛЯ НАПОЛЕОН
Тісто: 
400 г масла
400 г сметани
6-7 скл. муки
Масло перетерти з мукою, додати сметану і замісити тісто, поставити в холодильник на 30 хв. Перед випіканням обов'язково густо поколоти виделкою тісто на деку.
Молочний крем:
1 л. молока, 3 ст. л. крохмалю, 1,5 скл. цукру, ванілін на кінчику ножа. Зварити кисіль, коли буде теплим, збити з 200 г масла. 
Коричневий крем:
1 б. 200 г вареного згущеного молока збити з 200 г масла.
Перемащувати, чергуючи креми.



 
irishaДата: Субота, 29.08.2015, 09:06 | Повідомлення # 26
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація:
« 0 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Творожно-апельсиновая запеканка

Ингредиенты :
Творог (нежирный) — 500 г
Сахар (100 гр. - в творог, 100 гр. - вапельсиновую прослойку) — 200 г
Масло сливочное (комнатной температуры) — 100г
Крупа манная — 7 ст. л.
Крахмал (1 ст.л. - в творог, 2 ст.л. - вапельсиновую прослойку) — 3 ст. л.
Апельсин — 2 шт

Рецепт :

В чаше блендера смешать творог, сливочноемасло, сахар, крахмал и манную крупу.
Взбить до однородной массы.
Выложить творожную массу в форму для кекса(хлеба), форма размером 21*8см, на дно формы положить бумагу для запекания. У
меня была силиконовая форма, поэтому я не стала ничем её застилать, из неё и
так прекрасно "выпрыгнула" запеканка.
В блендере смешать мякоть двух апельсинов (безкосточек и белых прожилок), сахар и крахмал.
Взбить до однородной массы.
Получившуюся массу вылить в форму длязапекания на творожный слой.
Выпекать 45 минут при 180 градусах.
После запекания остудить до комнатнойтемпературы и убрать охлаждаться в холодильник. Я убираю на ночь. Утром вынимаю
из формы, нарезаю порционно и подаю к чаю.
 
alyaaДата: Вівторок, 19.01.2016, 11:09 | Повідомлення # 27
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація:
« 0 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Шоколадный торт без яиц
 
1 час
6 порций
Ингредиенты
  • Сахар1 стакан
  • Масло растительное0,3 стакана
  • Какао0,3 стакана
  • Ванильный экстракт1 чайная ложка
  • Мука пшеничная1,25 стакана
  • Сода1 чайная ложка
  • Соль½ чайной ложки
  • Вода1 стакан
  • Уксус1 чайная ложка

Инструкция
  • 1. Разогреть духовку до 177C.
  • 2. В 8 х 8-дюймовой квадратной кастрюле перемешать вилкой муку, сахар, какао-порошок, соду и соль. Добавить воду или кофе, ванильный экстракт, растительное масло и уксус.

  • 3. Смешать все ингредиенты вместе.
  • 4. Выпекать в течение 30 минут.
  • 5. Затем изъять из духовки и дать охладиться.
  • 6. Для глазури: ½ стакана сахара: 4 столовые ложки растительного масла; 2 столовые ложки соевого молока; 2 столовые ложки какао-порошка; 2 чайные ложки ванильного экстракта;
  • 7. В маленькой кастрюле довести сахар, растительное масло, соевое молоко и какао-порошок до кипения, помешивая. Варить на медленном огне в течение 2 минут, снять с огня и перемешивать последующие 5 минут. Добавить экстракт ванили.
  • 8. Вылейте глазурь на торт и дайте ему остыть в течение одного часа.
 
nyusyaДата: Субота, 13.02.2016, 18:55 | Повідомлення # 28
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація:
« 0 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Рецепт желейного пирога: приготовь на День святого Валентина

Желейный пирог на День святого Валентина


Если ты хочешь приготовить что-то легкое, необычное и красочное на День святого Валентина, предлагает твоему вниманию рецепт желейного пирога.

Такой нежный десерт, особенно оформленный в форме сердечка, обязательно порадует твоего возлюбленного. Рецепт желейного пирога не потребует от тебя слишком много времени и сил, но в результате этот десерт получается таким красивым и вкусным, что никого не оставит равнодушным, особенно в романтический день всех влюбленных.

Рецепт желейного пирога - ингредиенты:

для теста:

2 яйца,
50 г сливочного масла,
120 г муки,
100 г сахарной пудры,
10 г разрыхлителя,
3 ст. ложки воды,
щепотка соли,
для начинки:

400 г жирного творога,
100 мл молока,
100 г сливок,
120 г сахарной пудры,
0,5 лимона,
10 г желатина,
0,5 пакета (45 г) фруктового желе,
200 мл воды,
желейные кондитерские украшения.
Рецепт желейного пирога:

Отдели белки от желтков и взбей в крутую пену. Желтки разотри с сахарной пудрой и сливочным маслом, добавив воду. Смешай просеянную муку с разрыхлителем и введи в желтковую массу. Затем добавь взбитые белки и замеси тесто.
Выложи тесто в смазанную маслом форму и выпекай при температуре 180°С примерно 20 минут. Готовый корж остуди, не доставая из формы.
Замочи желатин и распусти в теплом молоке. С лимона сними цедру и выдави сок. Взбей сливки. Соедини творог, сахарную пудру, цедру и сок лимона и взбей блендером. Добавь в массу молоко с желатином и перемешай. Затем введи сливки и снова взбей все вместе.
Вокруг формы с готовым коржом установи бортик. Выложи на корж творожный крем и поставь в холодильник на 3 часа.
Приготовь заливку. В горячую кипяченую воду всыпь фруктовое желе, размешай до полного растворения и залей пирог. Снова поставь желейный пирог в холодное место для застывания.
Затем удали бортики, а желейный пирог укрась фигурками или ягодами по своему усмотрению.
Приятного аппетита!
 
КарамельДата: Субота, 20.02.2016, 20:23 | Повідомлення # 29
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Репутація:
« 5553 »
Місто: Долина
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 14
снікерс
він простий, без нуги,  ще не приловчилась з викрутасами. випробуваний і економний
пляцок на велику форму (не знаю точно розміру)
крем - 1 банку вареної згущонки (з хлопчиком, вона така густа) збити з 400 г масла, додати смаженого арахісу 2 пачки (я трошки потовкла), подрібненого крекеру (вершковий, 1 маленька пачка, в мене ішло менше). треба дивитись по консистенції, як сподобається. може менше арахісу дати, а більше крекеру. поставити в холодильник. якщо вийде рідкуватий, то добавляти крохмалю. накладати треба буде шаром десь 3 см. в мене 1 раз вийшов супер густий, а іншого трохи рідший, виправляла крохмалем, то залежить від згущонки і масла. крем мені не розмокав і за пару днів, тож арахіс хотілось подробити, щоб не хрустіло так
тісто бісквітне. розкажу всі поради, після яких в мене стали виходити бісквіти. корж на велику форму.
підготувати сухі інгредієнти -  стакан цукрової пудри, в інший стакан 2 столові ложки крохмалю, 2 столові ложки екстра чорного какао, або більше, якщо воно світліше, і до повного стакана досипати муку. просівати  потім в тісто. збоку одразу покласти порошок для випічки, включити духовку і підготувати форму з пергаментом, бісквіт чекати не любить.
миску для бісквіта протерти насухо, змастити лимоном, можна дати дрібочку солі, яйця брати з холодильника. в підготовлену миску 4 білки, жовтки окремо. починати збивати самі білки на маленькій швидкості і поступово збільшувати. коли білки вже повністю збиті (я перевертаю миску і вони не випадають), зменшити швидкість на мінімальну, в 4 підходи висипати цукрову пудру і збивати 2 хвилини. додавати один за одним жовтки, збиваючи на мінімальній швидкості мінімум часу, щоб тільки розійшлися. міксер виключити і відставити. прямо через ситечко сіяти в яйця сухі інгредієнти (додати в 4 підходи) і половину пачки порошку для випічки. мішати ложкою, бажано силіконовою лопаткою, дуже обережно, щоб пишна маса не впала, рухами знизу вверх, не довго.
відразу викласти на форму з пергаментом, в духовку на 200 градусів на 20 хвилин. не відкривати духовку перших 15 хв, щоб не впав і не був липкий. може бути готовий трошки швидше або пізніше, залежно від духовки
коли остине, обрізати краї рівненько, розпластати на 2 коржі, поміж них викласти весь крем. поставити в холодильник хоча б на 1 год.
одного разу я робила снікерс досить високим, то робила 2 таких коржі і не розрізала, а можна спекти 2 і розрізати, перекладати шарами 4 коржі, тут за бажанням
можна коржі перед збіркою пропитати (100 гр води + 1 ст. л. варення, закип*ятити, як остине, добавити 1 ст. л. горілки, кондитерським пензликом помастити коржі, залишити, щоб впиталось і перекладати), але я пропитку роблю, коли коржі високі, а на розрізані не завжди, хіба сухі получились
шоколадна помадка на верх (готувати прямо перед використанням):
100 г молока скип*ятити з 3 ст. л. цукру, помішуючи, щоб розчини цукор, зняти з вогню, додати 3 ст. л. какао, розтерти, щоб не було грудочок, додати 1,5 або 2 ст. л. масла (за бажанням), гарно розтерти і одразу ж змастити пляцок
нехай гарненько вдасться і смакує.





Повідомлення відредагував Карамель - Субота, 20.02.2016, 20:23
 
АннаБондДата: Четвер, 05.01.2017, 10:22 | Повідомлення # 30
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Репутація:
« 0 »
Місто: Луцьк
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Дiвчата, хтось готував вже своїм дiткам таке печиво iмбирне святкове? Чи сподобалось? Хочу здивувати на Рiздво своїх.  http://www.ivetta.ua/imbirno....hdestva
 
fulkДата: Середа, 19.04.2017, 09:37 | Повідомлення # 31
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація:
« 0 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Шоколадный торт с малиново-лимонным сорбетом

Ингредиенты к рецепту:

3 ст. л. (45 гр.) сливочного масла, растопить
Мягкое сливочное масло, для смазывания формы
3/4 ст. мелкотолченого шоколадного печенья (приблизительно 90 гр.)
1 ст. л. сахара
1400 мл. мягкого лимонного сорбета
1400 мл. мягкого малинового сорбета
170 гр. горького шоколада, мелко порубить
1/3 ст. жирных сливок

Приготовление блюда по рецепту:

Вырезать из пергаментной бумаги полосу длинной 60 см. и шириной 15 см. Смазать круглую 20 см. форму со съемным дном сливочным маслом. Затем плотно прижать бумагу к краям формы.
Смешать в миске толченое печенье, сахар и топленое сливочное масло. Выложить смесь на дно формы и плотно прижать. Поставить корж в морозильную камеру на 15 мин.
Выложить сверху на корж слой лимонного сорбета и разровнять поверхность. Поставить в морозильную камеру на 45 мин. Выложить второй слой малинового сорбета и снова поставить в морозильную камеру на 45 мин.
Нагреть сливки в микроволновой печи, добавить шоколад и оставить на 1 мин., затем перемешать до однородной консистенции. Достать торт из формы и переложить на блюдо. Полить сверху шоколадом и поставить в морозильную камеру на 10 мин., пока глазурь не затвердеет.
Подавать торт немедленно или хранить в морозильной камере в течение 2 дней.
 
nina_leonovaДата: Неділя, 07.05.2017, 16:56 | Повідомлення # 32
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація:
« 0 »
Місто: Харьков
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
неплохие рецепты для тортиков)
 
NionilaДата: Четвер, 15.06.2017, 14:17 | Повідомлення # 33
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація:
« 0 »
Місто: Киев
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Ой, с тортами у  мене завжди біда була.)))
 
taykaДата: Вівторок, 17.10.2017, 16:08 | Повідомлення # 34
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація:
« 0 »
Місто: киев
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 0
Зимний фруктовый салат
Вкусный десерт : легкий салат из бананов, киви и мандаринов с ароматной заправкой.
Ингредиенты
бананы 2 шт.
киви 2-3 шт.
мандарины 4 шт.
жидкий мед 1 ст.л.
лимонный сок 2 ст.л.
ром Малибу 1 ст.л.
15 мин 2-4 порции

1. Все фрукты помыть и почистить.

2. Киви и банан нарезать, мандарины разобрать на дольки.

3. Соединить все ингредиенты для заправки.

4. Смешать киви, банан и мандарины в миске, полить заправкой.
 
Форум » Дім та відпочинок » Кулінарія » Торти, випічка, десерти
Сторінка 2 з 2«12
Пошук: