Торти, випічка, десерти
|
kavovo-medova_ledi | Дата: Вівторок, 07.10.2014, 10:17 | Повідомлення # 21
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Місто: Ровно
Статус: Офлайн
| “Тірамісу” на швидку руку http://prokavu.info/wp-cont....173.jpg Дуже швидкий рецепт тірамісу який просто не може вам не сподобається. Часу на приготування цих ласощів необхідно не більше 5 хвилин.
Інгредієнти для приготування тірамісу на швидку руку: - вершковий сир – 120 гр; - жирні вершки – 4 ст.л; - кава – 1 чашка; - ваніль – 3 краплі; - печиво "дамські пальчики"; - трохи тертого шоколаду. Деталі приготування, а також відео приготування можна переглянути тут - http://prokavu.info/archives/3716
|
|
| |
|
Карамель | Дата: Середа, 08.04.2015, 19:01 | Повідомлення # 22
|
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Місто: Долина
Статус: Офлайн
| СПАРТАК Інгредієнти: 5 яєць 2 скл. цукру 1 п. ваніліну 8 ст. л. топленого масла 1 скл. сметани 1 ч. л. соди погасити оцтом 1 ч. л. порошк до печива 4 ст. л. какао 2 скл. борошна Крем - заварний молочний: 1. 1 скл. молока + 2 яйця + 3 ст. л. муки перемішати. Можуть бути грудочки, вони розійдуться вкінці приготування. 2. 1 скл. молока + 1 скл. цукру змішати в кастрюлі ідовести до повільного кипіння. 3. В киплячу суміш (2) влити (1), і довести до кипіння, постійно помішуючи. Виключити і ще декілька хвилин помішати.
Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленого масла, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно. По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити папір для випічки Крем: У молоко додати манну крупу,ваніль,цукор -варити до загустіння та остудити. Форма 20*30 Масло (350 г) збити, додати заварний крем.
|
|
| |
|
Карамель | Дата: Середа, 08.04.2015, 19:14 | Повідомлення # 23
|
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Місто: Долина
Статус: Офлайн
| ЦУКРОВІ КОРЖІ З ЯБЛУЧНИМ КРЕМОМ. Тісто: 250 г. масла 3,5-4 стакани муки (250-грамові) 4 яйця 1 скл. цукру 2/3 пачки порошку для випічки Масло посікти з мукою і всипати порошок для випічки. Яйця збити з цукром, замісити тісто (не туге, щоб відставало від рук). Випекти 3 коржі. Крем: 1 кг яблук дрібно порізати, і тушити з 1,5 скл. цукру і 0,5 л. сметани готовності яблук + 10 хв. на малому вогні, помішуючи. Коли буде тепле, збити з 200 г. масла. Остудити до холодного і перемастити.
|
|
| |
|
Карамель | Дата: Середа, 08.04.2015, 21:55 | Повідомлення # 24
|
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Місто: Долина
Статус: Офлайн
| РИЖИК 250 г масла 3 ст. л. меду 3 яйця 1 скл. цукру 1. ч. л. соди біля 4 скл. муки Приготування тіста: Масло, мід і яйця трохи розтерти, в кастрюлі гріти на малесенькому вогні, постійно помішуючи, щоб не зварились яйця і не підгорало. Коли буде дуже гаряче, добавити соду, згашену оцтом. Коли збільшиться в об'ємі, просіювати туди по трохи муку і вимішувати лопаткою, але не довго, бо може підгорати. Додавати доти, поки не буде туге тісто, щоб його можна було розкатувати. Сформувати 8 коржів (або 6, бо 8 треба дуууже тоненько розкатувати), але обов'язково поки тісто тепле, а краще гаряче, коли його можна буде взяти в руки. Якщо мало муки, то підсипати і катати. Випікати по 5 хв, дуже швидко горять. Крем: Масло із згущонкою в пропорції 1:1, або яблучний, як до цукрових коржів, з ним теж смакує.
|
|
| |
|
Карамель | Дата: Середа, 08.04.2015, 22:01 | Повідомлення # 25
|
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Місто: Долина
Статус: Офлайн
| А-ЛЯ НАПОЛЕОН Тісто: 400 г масла 400 г сметани 6-7 скл. муки Масло перетерти з мукою, додати сметану і замісити тісто, поставити в холодильник на 30 хв. Перед випіканням обов'язково густо поколоти виделкою тісто на деку. Молочний крем: 1 л. молока, 3 ст. л. крохмалю, 1,5 скл. цукру, ванілін на кінчику ножа. Зварити кисіль, коли буде теплим, збити з 200 г масла. Коричневий крем: 1 б. 200 г вареного згущеного молока збити з 200 г масла. Перемащувати, чергуючи креми.
|
|
| |
|
irisha | Дата: Субота, 29.08.2015, 09:06 | Повідомлення # 26
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Офлайн
| Творожно-апельсиновая запеканка
Ингредиенты : Творог (нежирный) — 500 г Сахар (100 гр. - в творог, 100 гр. - вапельсиновую прослойку) — 200 г Масло сливочное (комнатной температуры) — 100г Крупа манная — 7 ст. л. Крахмал (1 ст.л. - в творог, 2 ст.л. - вапельсиновую прослойку) — 3 ст. л. Апельсин — 2 шт
Рецепт :
В чаше блендера смешать творог, сливочноемасло, сахар, крахмал и манную крупу. Взбить до однородной массы. Выложить творожную массу в форму для кекса(хлеба), форма размером 21*8см, на дно формы положить бумагу для запекания. У меня была силиконовая форма, поэтому я не стала ничем её застилать, из неё и так прекрасно "выпрыгнула" запеканка. В блендере смешать мякоть двух апельсинов (безкосточек и белых прожилок), сахар и крахмал. Взбить до однородной массы. Получившуюся массу вылить в форму длязапекания на творожный слой. Выпекать 45 минут при 180 градусах. После запекания остудить до комнатнойтемпературы и убрать охлаждаться в холодильник. Я убираю на ночь. Утром вынимаю из формы, нарезаю порционно и подаю к чаю.
|
|
| |
|
alyaa | Дата: Вівторок, 19.01.2016, 11:09 | Повідомлення # 27
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Статус: Офлайн
| Шоколадный торт без яиц
1 час 6 порций Ингредиенты
- Сахар1 стакан
- Масло растительное0,3 стакана
- Какао0,3 стакана
- Ванильный экстракт1 чайная ложка
- Мука пшеничная1,25 стакана
- Сода1 чайная ложка
- Соль½ чайной ложки
- Вода1 стакан
- Уксус1 чайная ложка
Инструкция
- 1. Разогреть духовку до 177C.
- 2. В 8 х 8-дюймовой квадратной кастрюле перемешать вилкой муку, сахар, какао-порошок, соду и соль. Добавить воду или кофе, ванильный экстракт, растительное масло и уксус.
- 3. Смешать все ингредиенты вместе.
- 4. Выпекать в течение 30 минут.
- 5. Затем изъять из духовки и дать охладиться.
- 6. Для глазури: ½ стакана сахара: 4 столовые ложки растительного масла; 2 столовые ложки соевого молока; 2 столовые ложки какао-порошка; 2 чайные ложки ванильного экстракта;
- 7. В маленькой кастрюле довести сахар, растительное масло, соевое молоко и какао-порошок до кипения, помешивая. Варить на медленном огне в течение 2 минут, снять с огня и перемешивать последующие 5 минут. Добавить экстракт ванили.
- 8. Вылейте глазурь на торт и дайте ему остыть в течение одного часа.
|
|
| |
|
nyusya | Дата: Субота, 13.02.2016, 18:55 | Повідомлення # 28
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Статус: Офлайн
| Рецепт желейного пирога: приготовь на День святого Валентина
Желейный пирог на День святого Валентина

Если ты хочешь приготовить что-то легкое, необычное и красочное на День святого Валентина, предлагает твоему вниманию рецепт желейного пирога.
Такой нежный десерт, особенно оформленный в форме сердечка, обязательно порадует твоего возлюбленного. Рецепт желейного пирога не потребует от тебя слишком много времени и сил, но в результате этот десерт получается таким красивым и вкусным, что никого не оставит равнодушным, особенно в романтический день всех влюбленных.
Рецепт желейного пирога - ингредиенты:
для теста:
2 яйца, 50 г сливочного масла, 120 г муки, 100 г сахарной пудры, 10 г разрыхлителя, 3 ст. ложки воды, щепотка соли, для начинки:
400 г жирного творога, 100 мл молока, 100 г сливок, 120 г сахарной пудры, 0,5 лимона, 10 г желатина, 0,5 пакета (45 г) фруктового желе, 200 мл воды, желейные кондитерские украшения. Рецепт желейного пирога:
Отдели белки от желтков и взбей в крутую пену. Желтки разотри с сахарной пудрой и сливочным маслом, добавив воду. Смешай просеянную муку с разрыхлителем и введи в желтковую массу. Затем добавь взбитые белки и замеси тесто. Выложи тесто в смазанную маслом форму и выпекай при температуре 180°С примерно 20 минут. Готовый корж остуди, не доставая из формы. Замочи желатин и распусти в теплом молоке. С лимона сними цедру и выдави сок. Взбей сливки. Соедини творог, сахарную пудру, цедру и сок лимона и взбей блендером. Добавь в массу молоко с желатином и перемешай. Затем введи сливки и снова взбей все вместе. Вокруг формы с готовым коржом установи бортик. Выложи на корж творожный крем и поставь в холодильник на 3 часа. Приготовь заливку. В горячую кипяченую воду всыпь фруктовое желе, размешай до полного растворения и залей пирог. Снова поставь желейный пирог в холодное место для застывания. Затем удали бортики, а желейный пирог укрась фигурками или ягодами по своему усмотрению. Приятного аппетита!
|
|
| |
|
Карамель | Дата: Субота, 20.02.2016, 20:23 | Повідомлення # 29
|
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1105
Місто: Долина
Статус: Офлайн
| снікерс він простий, без нуги, ще не приловчилась з викрутасами. випробуваний і економний пляцок на велику форму (не знаю точно розміру) крем - 1 банку вареної згущонки (з хлопчиком, вона така густа) збити з 400 г масла, додати смаженого арахісу 2 пачки (я трошки потовкла), подрібненого крекеру (вершковий, 1 маленька пачка, в мене ішло менше). треба дивитись по консистенції, як сподобається. може менше арахісу дати, а більше крекеру. поставити в холодильник. якщо вийде рідкуватий, то добавляти крохмалю. накладати треба буде шаром десь 3 см. в мене 1 раз вийшов супер густий, а іншого трохи рідший, виправляла крохмалем, то залежить від згущонки і масла. крем мені не розмокав і за пару днів, тож арахіс хотілось подробити, щоб не хрустіло так тісто бісквітне. розкажу всі поради, після яких в мене стали виходити бісквіти. корж на велику форму. підготувати сухі інгредієнти - стакан цукрової пудри, в інший стакан 2 столові ложки крохмалю, 2 столові ложки екстра чорного какао, або більше, якщо воно світліше, і до повного стакана досипати муку. просівати потім в тісто. збоку одразу покласти порошок для випічки, включити духовку і підготувати форму з пергаментом, бісквіт чекати не любить. миску для бісквіта протерти насухо, змастити лимоном, можна дати дрібочку солі, яйця брати з холодильника. в підготовлену миску 4 білки, жовтки окремо. починати збивати самі білки на маленькій швидкості і поступово збільшувати. коли білки вже повністю збиті (я перевертаю миску і вони не випадають), зменшити швидкість на мінімальну, в 4 підходи висипати цукрову пудру і збивати 2 хвилини. додавати один за одним жовтки, збиваючи на мінімальній швидкості мінімум часу, щоб тільки розійшлися. міксер виключити і відставити. прямо через ситечко сіяти в яйця сухі інгредієнти (додати в 4 підходи) і половину пачки порошку для випічки. мішати ложкою, бажано силіконовою лопаткою, дуже обережно, щоб пишна маса не впала, рухами знизу вверх, не довго. відразу викласти на форму з пергаментом, в духовку на 200 градусів на 20 хвилин. не відкривати духовку перших 15 хв, щоб не впав і не був липкий. може бути готовий трошки швидше або пізніше, залежно від духовки коли остине, обрізати краї рівненько, розпластати на 2 коржі, поміж них викласти весь крем. поставити в холодильник хоча б на 1 год. одного разу я робила снікерс досить високим, то робила 2 таких коржі і не розрізала, а можна спекти 2 і розрізати, перекладати шарами 4 коржі, тут за бажанням можна коржі перед збіркою пропитати (100 гр води + 1 ст. л. варення, закип*ятити, як остине, добавити 1 ст. л. горілки, кондитерським пензликом помастити коржі, залишити, щоб впиталось і перекладати), але я пропитку роблю, коли коржі високі, а на розрізані не завжди, хіба сухі получились шоколадна помадка на верх (готувати прямо перед використанням): 100 г молока скип*ятити з 3 ст. л. цукру, помішуючи, щоб розчини цукор, зняти з вогню, додати 3 ст. л. какао, розтерти, щоб не було грудочок, додати 1,5 або 2 ст. л. масла (за бажанням), гарно розтерти і одразу ж змастити пляцок нехай гарненько вдасться і смакує.
Повідомлення відредагував Карамель - Субота, 20.02.2016, 20:23 |
|
| |
|
АннаБонд | Дата: Четвер, 05.01.2017, 10:22 | Повідомлення # 30
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Місто: Луцьк
Статус: Офлайн
| Дiвчата, хтось готував вже своїм дiткам таке печиво iмбирне святкове? Чи сподобалось? Хочу здивувати на Рiздво своїх. http://www.ivetta.ua/imbirno....hdestva
|
|
| |
|
fulk | Дата: Середа, 19.04.2017, 09:37 | Повідомлення # 31
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Офлайн
| Шоколадный торт с малиново-лимонным сорбетом
 Ингредиенты к рецепту:
3 ст. л. (45 гр.) сливочного масла, растопить Мягкое сливочное масло, для смазывания формы 3/4 ст. мелкотолченого шоколадного печенья (приблизительно 90 гр.) 1 ст. л. сахара 1400 мл. мягкого лимонного сорбета 1400 мл. мягкого малинового сорбета 170 гр. горького шоколада, мелко порубить 1/3 ст. жирных сливок
Приготовление блюда по рецепту:
Вырезать из пергаментной бумаги полосу длинной 60 см. и шириной 15 см. Смазать круглую 20 см. форму со съемным дном сливочным маслом. Затем плотно прижать бумагу к краям формы. Смешать в миске толченое печенье, сахар и топленое сливочное масло. Выложить смесь на дно формы и плотно прижать. Поставить корж в морозильную камеру на 15 мин. Выложить сверху на корж слой лимонного сорбета и разровнять поверхность. Поставить в морозильную камеру на 45 мин. Выложить второй слой малинового сорбета и снова поставить в морозильную камеру на 45 мин. Нагреть сливки в микроволновой печи, добавить шоколад и оставить на 1 мин., затем перемешать до однородной консистенции. Достать торт из формы и переложить на блюдо. Полить сверху шоколадом и поставить в морозильную камеру на 10 мин., пока глазурь не затвердеет. Подавать торт немедленно или хранить в морозильной камере в течение 2 дней.
|
|
| |
|
nina_leonova | Дата: Неділя, 07.05.2017, 16:56 | Повідомлення # 32
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Місто: Харьков
Статус: Офлайн
| неплохие рецепты для тортиков)
|
|
| |
|
Nionila | Дата: Четвер, 15.06.2017, 14:17 | Повідомлення # 33
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Місто: Киев
Статус: Офлайн
| Ой, с тортами у мене завжди біда була.)))
|
|
| |
|
tayka | Дата: Вівторок, 17.10.2017, 16:08 | Повідомлення # 34
|
Перехожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Місто: киев
Статус: Офлайн
| Зимний фруктовый салат Вкусный десерт : легкий салат из бананов, киви и мандаринов с ароматной заправкой. Ингредиенты бананы 2 шт. киви 2-3 шт. мандарины 4 шт. жидкий мед 1 ст.л. лимонный сок 2 ст.л. ром Малибу 1 ст.л. 15 мин 2-4 порции
1. Все фрукты помыть и почистить.
2. Киви и банан нарезать, мандарины разобрать на дольки.
3. Соединить все ингредиенты для заправки.
4. Смешать киви, банан и мандарины в миске, полить заправкой.
|
|
| |
|
Авва | Дата: Четвер, 23.08.2018, 22:54 | Повідомлення # 35
|
Учасник
Група: Друзі
Повідомлень: 59
Місто: Николаев
Статус: Офлайн
| Пирожки с яблоками духовые - это теперь наше любимое блюдо) Рецепт очень прост, читайте: https://cookorama.net/ru/pirozhki/pirozhki-s-yablokami-duhovye.html. Ингридиенты просты как 5 копеек.
Повідомлення відредагував Авва - Четвер, 23.08.2018, 22:54 |
|
| |