Наші дітки

Сайт-форум для щасливих батьків


Міні-чат
Щоб додати необхідна авторизація




Нові повідомлення [ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Дім та відпочинок » Кулінарія » Торти, випічка, десерти
Торти, випічка, десерти
SamocvetikДата: Субота, 05.10.2013, 01:11 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Друзі
Повідомлень: 646
Репутація:
« 9521 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13
торт     КАПУЧІНО


  • 7 шт. яєць
  • 100 гр. муки
  • 1 ст.л. крохмалю
  • 1 пач. порошку до випічки
  • 200 гр. цукру
  • 200 гр. мигдалю
  • 300 гр. масла
  • 1 бан. згущеного молока сирого
  • 2 ст.л. чорної кави (можна не давати)


Відділити білки від жовтків. В одній посудині взбити жовтки з цукром, всипати подріблений мигдаль, перемішати.
В другій посудині взбити в сильну піну білки, добавити муку, попередньо змішавши її з крохмалем та порошком до печива.
Потім з*єднати дві суміші і взбити до однорідної маси. Поділити тісто на три частини і випікати коржі при темп.190 градусів.

Крем готуємо так:
Акуратно збиваємо міксером масло і згущене молоко (згущонку добавляємо по трошки). Потім так же по трошки добавляємо до крему кави.
Кожний корж змазуємо кремом (обов*язково потрібно залишити крему, щоб обмазати торт зверху і по бокам). Прикрасити можна на свій смак: подрібленим мигдалем або тертим шоколадом.

Смачного)))

Додано (05.10.2013, 00:54)
---------------------------------------------

торт      МАКОВО-ГОРІХОВИЙ


  • 250 гр. маргарину
  • 1 скл. цукру
  • 4 шт. яєць
  • 500 гр. муки
  • 1 пач. порошку до випічки
  • 1 скл. горіхів
  • 0,5 скл. маку
  • цукор до маку - до смаку
  • 400 гр. масла
  • 1 бан. згущеного молока сирого
  • ванільний цукор


Маргарин розтерти з цукром, додавати по 1 жовтку і продовжувати розтирати, досипати муку з порошком до випічки. Замісити мяке тісто. Розділити його на 4 частини і положити на 30 хв. у холодильник.
Мак запарити і перетерти. Додати 100 грам масла, цукор, ванілін і потушкувати на малому вогні. Білки збити на піну. Тісто розкачати, на два коржі викласти макову масу, на інші два - подрібнені горіхи, поверх білкову піну. Пекти при темп. 200 градусів.

Приготувати крем: 300 грам масла збити з банкою згущеного молока. Перемастити коржі. Вверх і боки прикрасити по бажаню.

Смачного)))

Додано (05.10.2013, 01:11)
---------------------------------------------

торт     БАНАНОВИЙ


  • 3 шт. яєць
  • 1 скл. цукру
  • 1 чай.л. амоняку (погасити оцетом)
  •  3 скл. муки
  • 8оо гр. сметани
  • 1,5 скл. цукру
  • 1 пач. ванільного цукру
  • 5-6 шт. бананів


Яйця збиваємо з цукром дуже сильно, додаємо муку і амоняк погашений, тоді гарно вимішуємо, тісто має бути мягке. Розділяємо на 5 частинок і розкачуємо тісто тоненько, випікається дуже скоро.

Готуємо крем:
Сметану збити з цукром і ваніліном.
 Перемазуємо кожний корж і поміж коржами викладаємо порізаний кружечками банани. Обмазуємо верх і боки, прикрашаємо кокосовою стружкою.

Смачного)))




Повідомлення відредагував Samocvetik - Субота, 05.10.2013, 00:52
 
InnaДата: Субота, 05.10.2013, 11:22 | Повідомлення # 2
Куратор розділу "Рукоділля"
Група: Куратори
Повідомлень: 693
Репутація:
« 4616 »
Місто: Луцьк
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 15
А це мій улюблений десерт, я його мала виставляти в фіналі кулінарного квесту, тому маю фото


Панна котта
Випікаємо бізквіт з 2 яйця, ваніліна, 2 столової ложки цукру, 2 столової ложки муки(усі мають свої рецепти бісквіта, я наловчилася свій випікати в мікрохвильовці за 5 хв). В форму закладаємо бізквіт, малину і вишні, заливаємо сумішшю.
Приготування суміші: 400 гр сметани 22%, 10 чайних ложок цукру, 1 стакан молока, ваніліна і желатину (30 гр розчинити на пів склянки кип’ятка), все перемішати міксером.
Дати застигнути в холодильнику.




 
КузічкаДата: Субота, 05.10.2013, 11:23 | Повідомлення # 3
Активіст
Група: Друзі
Повідомлень: 435
Репутація:
« 3843 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 15
Отже,так                                РАВЛИКИ
30гр дріжджів
3ст.л. муки посікти з 1п. маргарини
2 жовтки
замісити і поставити на 1 год. в холодильник

збити 2 білки з 1ст. цукрк

Тісто розкатати дуже тонко і змастити білками,посипати кокосовою стружкою і маком.Скрутити рулетом і тонко порізати.Пекти 20-25хв.гарячі посипати пудрою.

йде як печенька,дуже смачні)
Прикріплення: 9305610.jpg(113Kb)



Что за фраза:"Берегите мами дочек - у меня растет сыночек"?!....ДА У МЕНЯ ТАКАЯ ДОЧКА - БЕРЕГИТЕ ВЫ СЫНОЧКА!!!
 
ІнкаДата: Субота, 05.10.2013, 11:23 | Повідомлення # 4
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 1022
Репутація:
« 11074 »
Місто: Рівне
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13
А я якраз спекла кексики,то поділюся рецептиком)
_Кекси_
-2 яйця
-1 скл. цукру
-1 скл.сметани
-1/2 пачки маргарину
-соду погасити оцтом
-3 скл. муки
Пекти при 200 градусах,щоб зарум"янилися.З порції десь 20 шт. виходить.Смачного!
Прикріплення: 7354330.jpg(156Kb)





Повідомлення відредагував Інка - Середа, 28.08.2013, 21:24
 
zabavaДата: Субота, 05.10.2013, 11:23 | Повідомлення # 5
Фанат
Група: Друзі
Повідомлень: 592
Репутація:
« 1947 »
Місто: Бердичів
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 6
Інка, о! ті ведмеді то доціна слабкість! перші рази як купила форму то мало не кожного дня пеклися ті ведмедики.



 
@Наталіна@Дата: Субота, 05.10.2013, 11:23 | Повідомлення # 6
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 465
Репутація:
« 2913 »
Місто: Тернопіль
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 8
Круасани
  • 400гр. молока(можна води)
  • 5яєць

  • 1п.дріжджів(100гр)
  • 300гр. цукру
  • 1п. маргарину
  • 1 ч. л. солі

Замісити негусте тісто,дати щоб підкисло 1-1,5год.
Начинку,яку забажаєте:повидло,джем,нутелла,крем...



♥...Для любові достатньо мати серце...♥
 
@Наталіна@Дата: Субота, 05.10.2013, 11:23 | Повідомлення # 7
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 465
Репутація:
« 2913 »
Місто: Тернопіль
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 8


Солодка ковбаска
  • 400 гр. мілко поламаного печива (я бала "до кави")
  • 100-150гр. горіхів, будь-яких, мілко порізати і пожарити
  • 2яйця
  • 2ст.л.цукру
  • 200-250гр.вершкового масла
  • 4ст.л.молока
  • 4ст.л.какао
  • ваніль, коньячна есенція (я немала цього вдома, то обійшлась)
  • фольга


Збити яйця з цукром, ваніллю, добавити масло, есенцію, все це помістити в каструлю з грубим дном і поставити на малий вогонь, весь час помішуючи, добавити молоко, какао  - витримувати на вогні до розтоплення цукру. Коли почне пахкати), зняти залити цією сумішшю наперед приготовлені печиво і горіхи. Коли чуть остигне, завернути в фольгу, сформувати ковбаску і поставити в холодильник)



♥...Для любові достатньо мати серце...♥


Повідомлення відредагував @Наталіна@ - П'ятниця, 06.09.2013, 15:39
 
SamocvetikДата: Субота, 05.10.2013, 11:24 | Повідомлення # 8
Фанат
Група: Друзі
Повідомлень: 646
Репутація:
« 9521 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13

ВАФЛІ З ВИШНЯМИ

  • 1 пачка вафлі (квадратні)
  • 0,5 літ. згущеного молока вареного

  • 200 гр. масла
  • 2 пачки крекеру "Вершковий"
  • 0,5 літ. сметани
  • 1 скл. цукру
  • 0,5 літ. вишні в своєму соці.


Згущене молоко збиваємо з маслом. Сметану збиваємо з цукром.
Вафлю перемазуємо згущонкою збиту з маслом, на її знов кладемо вафлю перемазану. Виложуємо пачку крекеру і перемазуємо сметаною, збиту з цукром.
Виложуємо вишні. Знов кладемо вафлю, перемазуємо згущонкою, виложуємо крекер, перемазуємо сметаною, кладемо вишні. І на верх вафлю перемазану згущонкою, поверз ще одну вафлю. З верху поливаємо помадкою і прикрашаємо на свій смак!
Смачного)))





Повідомлення відредагував Samocvetik - Субота, 05.10.2013, 00:09
 
ПузикДата: Четвер, 14.11.2013, 15:56 | Повідомлення # 9
Активіст
Група: Друзі
Повідомлень: 390
Репутація:
« 7400 »
Місто: Рівне
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 7
Inna, а малина з вишнею сік не пускають в твоєму десерті? Можна детальніше про бісквіт в мікрохвильовці?

 
КузічкаДата: Субота, 16.11.2013, 13:54 | Повідомлення # 10
Активіст
Група: Друзі
Повідомлень: 435
Репутація:
« 3843 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 15
Ингредиенты:

· 700 г сметаны 20% жирности
· 300 г крекера (с маком, маленький "хрустик")
· 25 г желатина (быстрорастворимый)
· 1 пакетик желе (оранжевого цвета)
· 1-2 шт. апельсина (для украшения)
· 1 ст. сахара
· 1 упак. сахара ванильного

Приготовление:

1. Разводим желатин в 150 мл горячей воды. Оставляем остывать.
2. Разводим, согласно инструкции, желе в 300 мл горячей воды. Тоже пусть стынет.
3. Крекер ломаем пополам. Можно взять другие крекеры (шоколадный, нежный), тогда поломать мелко.
4. Разрезаем на дольки апельсин. Выкладываем на дно кастрюли апельсин и заливаем желе. Ставим остывать в холодильник.
5. В миску или кастрюлю выливаем сметану, насыпаем сахар, ванильный сахар и хорошенько взбиваем. Когда масса взобьется, добавляем остывший желатин и взбиваем еще раз.
6. В миску со сметаной добавляем крекер. Хорошенько вымешиваем.
7. Сметаной заливаем загустевшее желе с апельсином. Ставим в холодильник до полного застывания.
8. Извлекаем торт из кастрюли на блюдо. На несколько секунд ставим кастрюлю в миску с горячей водой, чтобы желе подтаяло. И переворачиваем на блюдо.

Можно торт делать в разъемной форме для выпечки. Тогда сначала слой сметаны заливать, потом выкладывать фрукты и заливать желатином.

Приятного аппетита:)

я брала з ківі і менше півлітрової банки сметани,досить смачно
Прикріплення: 4767113.jpg(48Kb)



Что за фраза:"Берегите мами дочек - у меня растет сыночек"?!....ДА У МЕНЯ ТАКАЯ ДОЧКА - БЕРЕГИТЕ ВЫ СЫНОЧКА!!!
 
DegiДата: Субота, 23.11.2013, 16:13 | Повідомлення # 11
Знайомий
Група: Друзі
Повідомлень: 96
Репутація:
« 1202 »
Місто: Станіславів
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 6
Яблучний пиріг
 Такий пиріг напевне в дитинстві  їли всі, ось свекруха поділилась зі мною своїм рецептом (вона його удосконалювала роками). Дійсно смачно!

На середню форму (не на таку велику, що йде в комплекті з духовкою, а трошки меншу) потрібна така кількість продуктів.
Тісто:
0,5 кг муки
4 жовтки
пів пачки порошку до печива
2-3 ст. л. сметани
0,35 склянки цукру
250 гр маргарину

Начинка:
кількість яблук довільна, в мене десь йде 20 невеликих яблук
Яблука почистити, порізати, збризнути лимонним соком, додати 2 ложки крохмалю і гарно перемішати

Потім беремо 4 білки і 1 ст. цукру, гарно збиваємо.
Вимішуємо білки з яблуками.
Викладаємо тісто у форму (можна посипати тісто корицею). Трошки залишаємо тіста на сіточку зверху.
Викладаємо начинку, робимо сіточку з тіста.
Випікати 20 хв. при 200 градусах,  потім десь ще 40 хв. при 170 градусах.
Прикріплення: 8783560.jpg(172Kb)




Повідомлення відредагував Degi - Субота, 23.11.2013, 16:14
 
vikylyaДата: Вівторок, 26.11.2013, 22:31 | Повідомлення # 12
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 453
Репутація:
« 3647 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 11
Samocvetik, сподобався мені твій тортик "Капучіно",скажи будь ласка коржі м"які виходять?і я так розумію що перемащувала ти коржі кремом без кави а прикрашала з кавою?


 
mamysjaДата: Вівторок, 26.11.2013, 23:34 | Повідомлення # 13
Перехожий
Група: Друзі
Повідомлень: 19
Репутація:
« 164 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 1
vikylya привіт!!Ти обіцяла рецепт бесквіту)))..маєш як написати?!


 
SamocvetikДата: Середа, 27.11.2013, 00:23 | Повідомлення # 14
Фанат
Група: Друзі
Повідомлень: 646
Репутація:
« 9521 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13
vikylya, цей тортик смачненький і дуже простий! Да, коржі виходять м*ягкі. Що до крему, то я як коли роблю, інколи додаю каву (в мене так чоловік дуже любить), там каву сильно не чути на смак, а от запах гарно чути.

 
vikylyaДата: Середа, 27.11.2013, 15:40 | Повідомлення # 15
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 453
Репутація:
« 3647 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 11
mamysja, привітик.вибачай забула).
Рецептик простий:-5яєць;
-1 ст цукру
-1 ст муки
Збиваємо яйця з цукром в кінці додаєм муку і перемішуємо(я збиваю міксером на найменшій швидкості).Поки печеться духовку не відкривати,я до нього дивлюся вже коли починає пахнути.І ще одно не знаю чи то так насправді є чи то хтось видумав,але не можна стукати в кухні коли він печеться,я кладу пекти і йду з кухні)
Ще обіцяла свасі викласти рецепти тортів,але чесно не маю часу.Я дам ссилку на сайт,але трошки пізніше.
Samocvetik, дякую.Я шукаю якийсь простий тортик на Вікіне ДН,то буде один з варіантів.)



 
mamysjaДата: Четвер, 28.11.2013, 00:11 | Повідомлення # 16
Перехожий
Група: Друзі
Повідомлень: 19
Репутація:
« 164 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 1
vikylya дякую)))


 
Ласточка86Дата: Субота, 14.12.2013, 18:49 | Повідомлення # 17
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 724
Репутація:
« 6193 »
Місто: м.Чернівці
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13
Дуже швидкий пиріг "Для коханих"
Для тіста: 2 яйця, 1,5ст цукру, 1ч.л. погашеної соди, 2ст кефіру, 3ст борошна, ванілін. Все добре збити міксером.
Для начинки: 0,5кг яблук, 100г консервованої вишні, 2ч.л. кориці, 1ст подрібнених горіхів.
Яблука почистити і нарізати кубиками, додати вишні, корицю, горіхи, все перемішати.
В змащену олією форму вилити десь 2/3 тіста, зверху викласти начинку і залити другою частиною тіста. Випікати при температурі 180 градусів 40 хв. Колиостине посипати цукровою пудрою.
Інколи в мене начинка тільки із яблук і кориці, теж смачно.


 
БерезневаДата: Неділя, 15.12.2013, 12:06 | Повідомлення # 18
Фанат
Група: Друзі
Повідомлень: 662
Репутація:
« 7899 »
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 5
Калейдоскоп.
Потрібно:
Сметана домашня 1 л.
Желе фруктове 3 пачки( різне - червоне, зелене, жовте)
Желатин 6-7 ст ложок.
Цукор за смаком( приблизно 1 ст)
Молоко 0,5 л
Какао 2 ст ложки

Фруктове желе, приготувати за рецептом, що пишуть на пачках, можна добавити трохи желатину і взяти менше води, щоб воно було "тугеньке, резиновіше". Поставити щоб захололр.
Сметану, цукор, 4- 5 ложок замоченого в воді желатину - поставити на воляну баню, щоб закипіло, але пильнувати щоб сметана не зварилася.
Половину сметани виляти на деку, товщиною 0,5-1 см. Підождати щоб застигло. Потім нарізати фруктове желе на квадратики 1-2+ 1-2 см; перемішати між собою і висипати на захолонувшу сматану, яка є на деці. Це все залити сметаною, яка лишилася. Якщо вона трохи застила, то чуть підігріти, але щоб не була сильно тепла. Гарно розправити і в холодильник, щоб захололо
Варимо молоко з цукром, желатином(2ст.л),какао. Дати зхолонути і вилити цю масу на верх тіжї маси що стоїть в холодильнику. Дати добре захолонути. Потім все це ріжеться і подається. Виходять такі шматочки: знизу - біла сметана, посередині - різнокольорове желе, зверху - коричневе молоко.
Надіюсь я нормально пояснила. Кількість желатину може мінятися( в різного - різна якість) , але вже коли ці шматочки нарізані, то вони повинні тримати форму, а не розповзатимя по тарілці.
Смачного!


 
ПузикДата: Понеділок, 16.12.2013, 17:37 | Повідомлення # 19
Активіст
Група: Друзі
Повідомлень: 390
Репутація:
« 7400 »
Місто: Рівне
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 7
Цитата vikylya ()
Ще обіцяла свасі викласти рецепти тортів
Пам'ятаю, пам'ятаю...
Березнева, о, це один з моїх найулюбленіших десертів!! Обожнюю все желешне..


 
Ласточка86Дата: Четвер, 17.04.2014, 18:39 | Повідомлення # 20
Куратор
Група: Куратори
Повідомлень: 724
Репутація:
« 6193 »
Місто: м.Чернівці
Статус: Офлайн
Усі нагороди: 13
Торт Шалаш

Тісто: 300г маргарину, 300мл сметани, борошна скільки вбере замісити тісто як на вареники і в холодильник на 1 год.( я зазвичай місю тісто ввечері і на ніч в холодильник)
Також потрібна літрова банка консервованих вишень, формуємо 15 палочок ось ссилка як їх робити
Випікати при 180-200 градусах
Крем: 700мл сметани
1 пач ванільного цукру
1 ст цукру (крем має бути солодкий, бо вишні кисленькі і тісто без цукру)

Формуємо хатку, спочатку 5 палочок потім крем, далі 4-3-2-1 палочки. Зверху притрусити тертим шоколадом


 
Форум » Дім та відпочинок » Кулінарія » Торти, випічка, десерти
Сторінка 1 з 212»
Пошук: